28 Ağustos 2016 Pazar

KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR

KULÜP BAŞKANI : ERKAN GENÇ
TEKNİK DİREKTÖR : CENK ÖZCAN


Galatasaray altyapısında antrenör olarak görev yapan Özcan daha sonra İstanbul Başakşehir, Kasımpaşa, Karabukspor, Gençlerbirliği gibi takımlarda yardımcı antrenörlük görevleri üstlendi. 

ÖNCELİK KONYASPOR
“Herkesin bildiği gibi biz bir proje takımıyız, bir pilot takımız” diyen Cenk Özcan Konyaspor’a kalıcı oyuncuları yetiştirmenin öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, “ilk hedefimiz A takıma oyuncu kazandırmak ve bu oyuncunun kalıcı olmasını sağlamak. Biz üst takımımıza bir kalıcı oyuncu kazandırabilirsek hatta bunu ikiye çıkarabilirsek şampiyon olmuş kadar sevineceğiz. Bunu yaparken de ‘neden yarışmacı bir takım olmayalım, neden çıtayı biraz yukarı çıkarmayalım’ bunu sürekli kendi kendimize soruyoruz. Tabi ki ilk hedefimiz ligde korku yaşamadan mücadele edebilmek, bunu sağlamak istiyoruz. Öncelikle orta sıralarda kendine yer bulan ve Play-off grubunun zorlayan bir takım haline gelmek istiyoruz. Çok genç bir takımız, takım içinde 2-3 tane abimiz var. Takımımızın şu anki ilk onbir yaş ortalaması 23,8. Genel kadromuza baktığınız zaman bu rakam çok daha düşüyor. İlk hedefimiz Konyaspor A takımına 1-2 tane kalıcı oyuncu gönderebilmek. Bunun için çalışacağız ”
12.08.2016

STAD : BŞ BLD ATATÜRK (21968)

TRANSFER RAPORU
GELENLER : (19)
Teknik Direktör Cenk Özcan,Seddar Karaman (Antalyaspor),Berat Çetinkaya (Stoper-Bayrampaşa),Ali Kuleli (Sağ kanat-Keçiörengücü),
Volkan Koçalioğlu (Stoper-Kırklarelispor),Muhammet Yürükuslu (Sol bek-Diyarbekir),Özkan Taştemur (Sol bek-Kızılcabölükspor),Serhat Yazgan (Forvet-Berliner AK),Alptekin Teytey (Kaleci) -(Sandiklıspor),Abdülkadir Kuzey (Santrfor-İstanbulspor),Ufukhan Bayraktar (Kocaeli Birlik),Maksut Taşkıran (Kocaeli Birlik-Konyaspor transfer etti buraya kiraya verdi.),Ragıp Başdağ (Balıkesirspor),Burak Saban (Orduspor),Emre Selen (Kiralık-Y.Malatya),Emre Yılmaz (Kiralık-Atiker Konya),Faruk Uzundere,Muhammet Ali Elagöz (Atiker Konya Altyapı),Gökhan Öztürk (Bayrampaşa),Mücahit Atalay (Kaleci-Hatay)


GİDENLER : (10)
Teknik Direktör Mehmet Yıldırım ,Okan Derici (Gaziantep BBSK),Ali Dere,Can Demir Aktav (Konyaspor),Onur Uğlu (Beylerbeyi),İsmail Güven (Denizlispor),Soner Birinci (Kırklareli),Ahmet Üçgün (Payasspor),
Murat Çakır,Samet Yılma(Ankara Demirspor),Okan Salmaz (Anadolu Üsküdar)

KALANLAR : (7)
Ahmet Önay,Oğuz Gürbulak,Süleyman Türk,Ahmet Karaman,Arif Demir,Yılmaz Lüle,Zekeriya Çakırca,

TAKIM KADROSU


HAZIRLIK MAÇLARI
Konya Anadolu Selçukspor 3 Konyaspor U21 1 Furkan,Zekeriya ve Ali
Alptekin, Faruk, Cafer, Ahmet Önay, Faruk, Furkan, Ufuk Ali Kireş, Ahmet Karaman, Muhammet Sürücü ve İsa Korkmaz ilk 11’i ile başlarken İkinci yarı da Zekeriya, Muhammet Yürükuslu, Ömer F. Kaya, Serhat, Ali Aydemir ve Süleyman Türkeş’i de görme fırsatı bulan teknik direktör Cenk Özcan bazı oyuncuları ise dinlendirdi.
Konya Anadolu Selçukspor 0 Etimesgut Belediye 2
Konya Anadolu Selçukspor 3 Derincespor 0 
Goller : Seddar,Ali Kuleli
ve Ufukhan
Konya Anadolu Selçukspor 3 Kemerspor 0 
Goller : Seddar (2),Soner
Mücahit, Faruk, Berat, Ahmet Önay, Özkan, Ali Kuleli, Soner, Oğuz,  Burak, Gökhan ve Seddar
İkinci yarıda Alptekin, Zekeriya, Ahmet Karaman, Muhammed Yürükuslu, Süleyman, Serhat, Ufuk, İsa ve Ali Aydemir
Konya Anadolu Selçukspor 0 Kocaeli Birlik 1 Ufukhan Penaltı kaçırdı.
Konya Anadolu Selçukspor 2 Anadolu Üsküdarspor 0 
Goller : Seddar,Abdülkadir
Konya Anadolu Selçukspor 1 Karşıyaka 0 Süleyman Türk
Konya Anadolu Selçukspor 2 Mersin İ.Y. 2 
Goller : Seddar,Maksut
Mücahit, Faruk, Zekeriya, Ahmet Önay, Volkan, Maksut, Oğuz, Ali Kuleli, Burak, Gökhan Öztürk ve Seddar ilk on biri

GEÇEN SEZON BE YAPTILAR ?
34 maçta 38 puanla 12.bitirdiler.
ZTK da 2.eleme turunda Kastamonuspor'a 3-0 yenilerek elendiler.

HEDEFLERİ NE ?
Konya Anadolu Selçukspor’un yeni başkanı Erkan Genç
''hedeflerinin yeni sezonda üst sıralara oynamak'' olduğunu belirterek
 “PTT 1.Lig neden olmasın ? '' 
Konya Anadolu Selçukspor, sezona play-off hedefiyle sezona başlayacak.

ANALİZ-YORUM
Yepyeni bir yönetim ve anlayışla yola çıktılar.Bu doğrultuda tecrübeli ve genç 
19 yeni transfer yaptılar.Ahmet Önay,Oğuz Gürbulak,Yılmaz Lüle gibi fazla süre alan oyuncularla birlikte yeni bir takım kurdular.
Takımın başına da 42 yaşında Milli takımda Analiz Antrenörü,çeşitli Süperlig takımlarında yardımcı antrenör,G.Saray da alt yapı antrenörü olarak çalışmış Cenk Özcan'ı getirdil er.İlk kez tek yetkili olarak yarışmacı bir takım çalıştıracak.
Kendisi ilk hedefimiz Konyaspor'a kalıcı oyuncu yetiştirmek diyor,yönetim ise Play Off,1.lig neden olmasın diyor.
Geçtiğimiz sezon 31 maçta 10 gol atan Antalyaspor'dan kiralık olarak oynayan Seddar Karaman yeniden kadroda.Yanına İstanbulspor da 7 gol atmış Abdülkadir Kuzey alındı.
5 gol atan başarılı orta saha oyuncusu Oğuz Gürbulak kadroda tutuldu.
Kocaeli Birlikspor'dan Ufukhan Bayraktar,Maksut Taşkıran,Bayrampaşa dan Berat Çetinkaya,Diyarbekirspor dan Muhammet Yürükuslu iyi transferler.
Konyaspor'a oyuncu yetiştirme hedefinde olan bir Proje/Pilot takıma 37 yaşındaki Volkan Koçalioğlu ile 38 yaşındaki Ragıp Başdağ transferlerini anlayamadım.
Play Off olacağını sanmıyorum,orayı zorlayan geçen sezondan daha iyi bir takım olacaklarını düşünüyorum.

Hiç yorum yok: